Organisatie van bruiloften in groot polen

Een bruiloft plannenVoor elke medewerker is de trouwdag een geweldige ervaring. Ik wil ook niet dat het een reden is om een gelofte te gebruiken of het is de grootste Poolse droom. Ik heb gedroomd over dit moment sinds mijn kindertijd. En dat was het. Mijn oude verloofde diende hij mij voor. We zijn begonnen met de voorbereidingen voor dit geweldige evenement. De kamer, jurk, pak zijn de eerste dingen waar we aan dachten. Ze wilden niet elk groot huwelijksfeest, dus de kamer kon relatief snel gevonden worden. Als het een vrouwenjurk is, heb ik het gewoon besteld. Ik weet al heel lang wat ik wil, dus ik heb zelfs niet geprobeerd er een te vinden in de handel, maar ik ging naar de naaister. Wat betreft het pak, de toekomstige heer stoorde het team niet. Waarschijnlijk zou hij zijn huidige pak dragen, omdat hij in zijn ogen dacht dat hij zich het beste voelde. Additieven en ging in een lawine tempo.

Selectie van trouwringenEr is nog steeds een selectie trouwringen. We houden allebei van simpele, moderne dingen. In beweging met de laatste trouwringen zelf wilde worden gestopt in de laatste trend. We kwamen op het idee om de huidige combinatie van wit en rood goud te bereiken. We hebben een beetje gezocht, maar we vonden het bijna perfect. Voordat ze klaar zijn om te ontvangen, boden ze ons in de salon tijdelijke bands aan voor een moment van betrokkenheid.

Tijdelijke trouwringen?Dit is waarschijnlijk een nieuwe trend, ook de mogelijkheid om je vingers vertrouwd te maken met nieuwe sieraden. Het maakte me een beetje aan het lachen, en later begreep ik dat als het voor mij was als een andere ring, het een absolute nieuwigheid was voor mijn boer. Welke persoon wil tenslotte medicijnen op zijn vingers dragen? Ze houden er niet van om geringd te zijn. Ze accepteerden deze aanpak en gedroegen zich dapper in deze ringen. Mijn toekomstige echtgenoot handelde en leerde over alles wat hij kon met deze cirkel. Vooral voor een bril. En dus voor een pint bier. Maar ik moet toegeven dat hij haar met trots heeft vastgehouden. En hij adviseerde al zijn vrienden. Er waren ook andere situaties. Sommigen dachten dat we al getrouwd waren en hebben ons daar niet over ingelicht. Een tante voelde zich bijzonder beledigd en helaas was ze ervan overtuigd dat de perfecte trouwringen ook niet aanwezig waren. Ze verklaarde dat de wereld gek was en dat ze niet in de moderne schakering thuishoorde. Maar ze beloofde dat er een belangrijke bruiloft zou komen. Aan de achterkant ontvingen ze de juiste trouwringen van de juwelier. Ze waren uitzonderlijk. Precies wat we besteld hebben. Momenteel kunnen we niet wachten om ze officieel op te zetten.

ceremonieAls gevolg hiervan kwam de grote dag. Het weer was geweldig, de zon scheen, waarschijnlijk een positieve voorbode van de grond. Ik accepteer geen bijgeloof, ik vond dat gewoon leuk. De kerk was perfect, smaakvol ingericht, wat ook de verdienste van mijn moeder en zus was. Ze zijn echt ontstaan tijdens de taak. We kleedden ons aan de massa gasten. De priester gaf ons aanmoediging. De belangrijkste woorden vielen in de finale: Ja. Ze waren nu een man en een vrouw. We waren bijzonder positief. Nu is het tijd om te spelen. Er was een bruiloft voor ons. We verhuisden allemaal naar een gehuurde kamer, er werd een feestelijk diner geserveerd. Het eerder geordende orkest speelde de hak. Er was geen resultaat voor dansen en spelen. Iedereen was tot het ochtendgloren druk. Dus er was ongetwijfeld een speciale dag.